0 advertenties in vergelijking


Je kan maximaal 2 advertenties vergelijken.
0 advertenties in vergelijking


Je kan maximaal 2 advertenties vergelijken.
Affinity THREE

Affinity THREE

Nieuw
Diesel
122x gezien

Omschrijving Affinity THREE


COMFORTABEL REIZEN

De Affinity Three is een camper ontworpen voor een 2+1 gezin (twee volwassenen en een kind). Het interieur van de Affinity Three biedt zijn gebruikers de mogelijkheid om zelfs op lange reizen comfortabel te functioneren. De rechte lijnen van de wandkasten en de locatie van de koelkast en een kledingkast onder de zichtlijn vergroten het interieur visueel en geven een gevoel van grotere ruimte.

ÉÉN INTERIEUR - VELE MOGELIJKHEDEN

Een groot voordeel van de Affinity Three is dat het interieur kan worden geconfigureerd op basis van uw huidige behoeften. De basisindeling is een oplossing met twee eenpersoonsbedden achterin het voertuig. De bedden kunnen tegen elkaar worden geschoven. Zo ontstaat één groot tweepersoonsbed.

Als je met fietsen reist of meer bagage vervoert, kan het bed omhoog worden geschoven. Het hefsysteem wordt elektrisch aangedreven. Na het inklappen van de kledingkast en het optillen van de bovenverdieping ontstaat er een ruime bagageruimte.

COMFORTABEL SLAPEN

Extra slaapruimte wordt gecreëerd door de slaapbank aan de voorkant van de camper uit te klappen. De stoelen ombouwen tot een comfortabel bed is heel eenvoudig - het kan in twee bewegingen.

DE BADKAMER HOEFT NIET GROOT TE ZIJN

De Affinity Three heeft een geïntegreerde badkamer. Veel kastjes voor het opbergen van cosmetica en spiegeldeuren garanderen een comfortabel gebruik van de badkamerruimte. De ruimte die ontstaat wanneer de wastafel wordt weggeklapt, zorgt voor een comfortabel bad en moeiteloos gebruik van het toilet.

CONCEPT

De campermarkt wordt grotendeels gedomineerd door modellen met twee eenpersoonsbedden achterin het voertuig. De Affinity Three komt tegemoet aan de verwachtingen van deze klanten, die vinden dat deze functionele indeling het meest geschikt voor hen is. Wat de Affinity-oplossing echter uniek maakt, is de uitgebreide functionaliteit van de achterkant van het voertuig. De ruimte die ontstaat na het omhoog zetten van de bedden maakt het mogelijk om grote stukken bagage te vervoeren.

INNOVATIES

De oplossing voor het achterste gedeelte van de Affinity Three is uniek. Dankzij het kastvouwsysteem en de verhoogde bovenvloer kan de bagageruimte aanzienlijk worden vergroot. Het hefbed maakt het hele proces snel en gemakkelijk. Toegang tot het bed in de bovenste stand is mogelijk via een trapje dat tijdens het rijden onder de vloer verborgen is.

De mogelijkheid om de bagageruimte te vergroten maakt de Affinity Three tot een uniek en bijzonder voertuig in vergelijking met andere modellen met twee enkele bedden die op de markt verkrijgbaar zijn.

Affinity THREE te koop op CampersCaravans.nl

Affinity THREE

Bekijk ook op Campers.nl: Campers.nl - Affinity THREE

Lees verder
Sluiten

Basisinformatie


Merk: Affinity Three
Conditie: Nieuw

Voertuig Specificaties


Breedte (m): 2.05
Hoogte (m): 2.90
Max. toelaatbaar gewicht (kg): 3500
Laadvermogen (kg): 410
Aantal slaapplaatsen: 3
Soort Camper: Buscamper

Motor


Vermogen in PK: 180 Pk.
Brandstof: Diesel
Transmissie: Automaat

Interieur


Koelkast:

Bereken de opbrengst bij het verhuren van deze Affinity THREE


Door je camper te delen met anderen kun je al snel €6.000 per jaar verdienen. Bovendien maak je veel mede-liefhebbers blij door hem te delen. Wil je weten hoeveel je ongeveer kunt verdienen met deze Affinity THREE camper? Bereken nu de huuropbrenst van de Affinity THREE .




Aanbieder

Camper-N-Joy

  • 5 jaar actief op CampersCaravans.nl
+31(0)49338... Toon Vermeld CampersCaravans.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.
Een camper of caravan financieren? Denk dan goed na over de financiële gevolgen. Wat worden de vaste lasten of welke type lening past het best. Laat je informeren over de verschillende opties. Lees verder.

Reizen in een camper of caravan geeft een gevoel van vrijheid. Zorgeloos genieten en nergens aan hoeven denken maakt een goede verzekering echter onmisbaar. Er zijn verschillende mogelijkheden om een camper of caravan te verzekeren voor gegarandeerd vakantieplezier. Lees verder.





Camper-N-Joy

  • 5 jaar actief op CampersCaravans.nl
+31(0)49338... Toon Vermeld CampersCaravans.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.

Meer informatie

Wil je meer infomatie over deze advertentie? Neem gerust contact op met de aanbieder van de advertentie via het onderstaande contactformulier.

Je opmerking of vraag:

Ongeldig e-mailadres
Vul verplichte velden in

Camper-N-Joy

  • 5 jaar actief op CampersCaravans.nl
+31(0)49338... Toon Vermeld CampersCaravans.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.